Mobil

Samsung Galaxy J5 2017 Yeni Güncellemesi Geldi!

Samsung Electronics tarafından Haziran 2015 yılında açıklanan ve 2017 yıllarında piyasaya çıkan Galaxy J5 modeli cep telefonu için yeni bir güncelleme geldi. Orta segment telefon modeli arasında yer alan J5 modeli cep telefonu markanın diğer ürünleri gibi oldukça kullanışlı. 2017 yılı içerisinde farklı bir çok modeli piyasaya sunan Samsung her bütçeye uygun tasarımları ile dikkat çekmekte. Genellikle yıl içerisinde düşük segmentli modelleri piyasaya sunan Samsung yıl sonu geldiğinde Sonbahar aylarında ise asıl dikkat çeken telefon modellerini kullanıcılara tanıtmaktadır. Galaxy J5 modeli de Haziran ayı içerisinde tanıtılarak kısa bir süre sonra da raflarda ki yerini almıştı. Samsung Galaxy J5 2017 yeni güncellemesi ile birlikte telefonun özellikleri arasına yenilerini ekledi.

Samsung Galaxy J5 2017 Yeni Güncellemesi Geldi!

Samsung aynı zamanda yeni model cep telefonlarını Android 8.0’a geçirebilmek için tüm çalışmalara başladı. Bu yeni güncelleme ise kullanıcıları bu anlamda çok heyecanlandırdı fakat bu güncelleme ile Android 8.0’a geçiş değil sadece Samsung Galaxy J5 2017 yeni güncellemesi için yayınlandı.

En son yaptığı Galaxy S8 ve S8 Plus beta güncellemeleri ardından yepyeni ana güncellemenin ise 2018 yılının başlarında geleceği tahmin ediliyor. Android 7.0 sürümü ile satışa sunulan Galaxy J5 (2017)’nin ise Android 8.0 sürümüne geçecek cihazlar arasında olmasına rağmen henüz güncelleme ne zaman gelecek tarih belli değil. Fakat bu sürenin 2018 yıllarının ortalarında olması bekleniyor.

Samsung hakkında son bilgileri verdiğimize göre Galaxy J5 güncellemesi ile telefonlara nasıl özellikler geldi hep beraber inceleyelim.

Sürüm numarası J530FXXU1AQI3 olarak dağıtılan yeni güncelleme kullanıcılar ile buluştu. Bu güncellemenin toplam boyutu 392 MB iken en önemli özelliği ise son zamanlarda bir çok cihazı vuran BlueBorne isimli güvenlik açığını kapatarak önlem alması oldu.

BlueBorne güvenlik açığı ise son zamanlarda cep telefonu kullanıcılarının büyük kabusu oldu. BlueTooth yolu ile kullanıcıların telefonlarına erişen bu kod Android işletim sistemine sahip cep telefonlarına yayıldı. Samsung Galaxy J5 2017 yeni güncellemesi ise bu güvenlik açığının önüne geçerek kullanıcıların dilediği gibi BlueTooth kullanımlarına devam etmelerini sağlıyor. Siz de gelen güvenlik güncellemelerini onaylayın ve telefonunuzu zararlı yazılımlara karşı koruyun.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.