Oyun

2018 Yılında Çıkacak Yarış Oyunları

Geride bıraktığımız 2017 yarış oyunları için mükemmel bir yıldı. Geçtiğimiz yıl F1 oyunu yılın en iyi formula 1 oyunu oldu, Project Cars 2 oyunu grafiklerinin gerçekçiliği ve araç çeşitliliğine sahip bir oyundu, Dirt 4 oyunu geçtiğimiz yılın en güzel off-road yarış oyunuydu. Sizler için derlediğimiz 2018 yılında çıkacak yarış oyunları hakkında ufak bilgilere aşağıdan göz atabilirsiniz.

2018 Yılında Çıkacak Yarış Oyunları

Geçtiğimiz sene birbirinden etkileyici grafikte ve oynanış özelliklerine sahip yarış oyunları bizlerle birlikteydi. 2018 yılında çıkacak yarış oyunları daha kaliteli oynanış niteliklerinde olacak ve kullanıcılara oha dedirtecek grafik özelliklerini içlerinde barındıracak.

The Crew 2

The Crew oyununun ikinci oyunu 2018 yılında yarış oyunu severlerle buluşacak. Amerika kıtasında geçen oyun birbirinden farklı aksiyona sahip yarışlarla göz dolduruyor. Oyunda asfaltta hızlı giden arabalar dışında off-road arabaları, tekne, uçak ve motorlarla da yarış yapabiliyorsunuz. The Crew 2 oyunu bu çok yönlü yarış deneyimi özelliği sayesinde birden fazla yarış sporuna ev sahipliği ediyor diyebiliriz. Ubisoft şirketinin yayıncılığını üstlendiği The Crew 2 oyunu PS4, Xbox One ve PC platformları üzerinden oynanabilecek.

ONRUSH

Codemasters oyun firmasını Dirt, GRID ve Formula 1 serileri sayesinde tanıyoruz. Aynı şirket çıkarttığı oyunların biraz daha zıttına giderek arcade yarış oyunu ile oyun tutkunlarının karşısına çıkıyor. Paris oyun haftasında Deep Silver ile 2018 yarış oyunu ONRUSH’ın amacının oyuncuları eğlendirmek olduğunu duyurdular. Oyunun asıl amacı yarışı birinci bitirmek değil, diğer yarışçıları saf dışı bırakmak. RUSH adı verilen arabaya hem hız hem de hız veren özellikler oyuna ekstradan bir eğlence katmış. Oyunu sadece PS4 ve Xbox One platformlarına sahip kullanıcılar oynayabilecek.

TT Isle Of Man: Ride On The Edge

Gerçek motor sporunun oyuna dönüştürülmüş hali diyebiliriz. Motor tutkunlarının mutlaka oynaması gereken bir oyun. Oyunda TT Isle Of Man yarışlarında motor süren kişiyi oynuyorsunuz. Amacınız yarışı birincilikle bitirmek. Bunu yapmak hiç kolay olmayacak. Pistte olmadığınız için motor sürdüğünüz asfaltın kalitesi sizin sürüşünüzü etkileyen en önemli etken olacak. Oyun PS4, Xbox One ve PC üzerinden oynanabilecek.

MX Vs ATV All Out

Enduro motor severlerin ilgisini çekebilecek türden bir oyun. Hem motor hem de ATV’niz ile birlikte off-road yarışlar yapabileceksiniz. Dilerseniz bu yarışları kendi şovunuz haline de dönüştürebilirsiniz. 16 kişilik online oyunlar kurarak gerçek rakiplerinize karşı yarış yapabilirsiniz. Yarışmak istemiyorsanız serbest modda kendi sınırlarınızı zorlayacak hareketler deneyebilirsiniz. Ayrıca aldığınız araçların performanslarını arttıracak parçalar alarak yarışlarda daha iyi tur süreleri elde edebilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.