İnternet

Web Tasarım Hakkında Bilmemiz Gerekenler


Web Tasarım Hakkında Bilmemiz Gerekenler..

Web Tasarımı Hakkında

Kişi ya da kurumların internet siteleri üzerinden ürün veya firmalarının tanıtım faaliyetlerini, ürün satışlarını yapmaları için bir web sitesi oluşturmaları ve sitelerinin iyi bir tasarıma sahip olması gerekmektedir. Bireysel ya da kurumsal firmaların internet aracılığıyla marka bilinirliğini, popülaritesini artırmak için ihtiyacı olan şey bir web sitesi ve ona ait bir web tasarımıdır. Web tasarımını özetlemek gerekirse; web satırım bir sitenin tasarlama sürecinin genel adıdır.

Web Tasarım Aşamaları Nelerdir?
Bir web sitenin tasarımının ilk aşaması analiz ve projelendirmedir. Fimanız hakkındaki kurumsal bilgileriniz, ürün ya da hizmetleriniz hakkında bilgiler not alınarak bu bilgiler ışığında sektör analizi yapılır, beğendiğiniz web sitelerinin tasarımları incelenir, ardından sektöre ve içeriğe uygun tasarım uygulaması aşamasına geçilir. Tasarım müşteri onayından geçtikten sonra sitenin kodlamasına geçilir. Projenin farklı tarayıcılarda çalışması, site hızı , tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışması sağlanır. Tasarım ve kodlama işlemi bittikten sonra bir demo hazırlanarak müşteriye sunulur. Müşteri tasarımı inceleyip, uygulamanın sorunsuz ve hatasız çalıştığını onayladıktan sonra web tasarımcı tarafından site yayına alınır ve bu adımdan sonra tasarımcının destek süreci devam eder.

Web Tasarımı Neler Kazandırır? Neden Önemlidir?

Reel piyasalarda bilinen bir marka, eğer ki, çağa ayak uydurup sanal ortamda yerini almamışsa, çok şey kaybetmiş demektir. Günümüzde her şeyi internetten alıp satıyoruz, her şeye internet üzerinden karar veriyoruz. Bu sebepledir ki, bir markanın başarısında web sitesinin ve web tasarımının önemi büyüktür.

Web Tasarımın Avantajları

Sizinle müşteriniz arasında coğrafi uzaklığın bir önemi kalmaz. İki farklı kıtada olsanız bile müşteriniz ile yakınlaşırsınız. En yakın müşterilerinizden daha yakın bir seviyeye gelecektir diğer müşterileriniz..

Kampanyalarınızı, yenilik ve projelerinizi kolaylıkla ve aynı anda bir çok kişiyle paylaşabilirsiniz.

Web tasarımı kurumsal firmanıza bir kimlik katar.

Markanızın tanıtımı için yaptığınız gereksiz harcamaları minimize eder, ek tanıtım masraflarından sizi kurtarır.

Özellikle e ticaret sitelerinin 7/24 açık olması sayesinde gece gündüz satış işlemi gerçekleşir. Bazen internet sayesinde bayi açmak derdinde bile olmazsınız.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.