Finans

Gelir Belgesiz Kredi

Değişen ve gelişen dünyada insanların ihtiyaçlarıda bu doğrultuda değişmekte ve sürekli olarak artmaktadır. Nakit paraya ihtiyaç duyulduğunda ise başvurulacak yerlerden biri bankalardır. Bu sebeple bankalara duyulan ihtiyaç günden güne artmaktadır. Bu durumu değerlendiren bankalar daha fazla müşteri kazanmak için insanlara cazip gelecek kampanyalar düzenlemektedirler. Bu kampanyaların arasında gelir belgesiz kredi verme kampanyalarıdır. Bu bankalar herhangi bir geliri olmayan kişiler veya çiftçilik, tarım, arıcılık, seracılık gibi bir işte çalıştığı halde gelir belgesi çıkaramayan kişiler için gelir belgesiz kredi vermektedir. Bu miktar 3 bin liradan elli beş bin liraya kadar değişebilmektedir.

Krediye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, başvurmanız gereken öncelikli banka kendi hesabınızın olduğu bankadır. Çünkü bilgileriniz zaten o bankada mevcut olduğundan sadece başvuru dilekçesi ile talebiniz kısa süre içinde işleme alınmaktadır. Günümüzde gelir belgesiz kredi veren bankaların sayısı tercih yapılabilecek kadar fazladır. Bunlardan bazılarını sizler için düzenledik.

Akbank’tan Kefilsiz Kredi için ne yapmak gerekir?

Tüm Akbank şubelerini ziyaret edebileceğiniz gibi Kredi yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazın, 4425’e gönderin. Akbank tarafından yapılan inceleme sonucunda kredi yanıtınız cebinize gelsin. Bunun yanında Atm cihazından, diğer banka kartları ile veya internet üzerinden de kefilsiz kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

İşbank Kefilsiz Kredi için ne yapmam gerekir?

İş bankasından hızlı bir şekilde, kefilsiz kredi başvurusu yapmak için gereken tek şey herhangi bir iş bankasını ziyaret etmektir.

Denizbank Kefilsiz Kredi için ne yapmam gerekir?

Cep telefonundan KREDİM yazıp, TC kimlik no ile birlikte 5580’e gönderin. Başvuru sonucunuz beş dakika içinde cebinize iletilecektir.

Gelir Belgesiz Kredi almak için bankanın istediği gerekli belgeler ve şartlar nelerdir?

-Hiçbir şekilde borcunuzun bulunmaması

-Çiftçi olanlar için çiftçilik belgesi

-Esnaf olanlar için vergi kimliği

-Kredinin ödeyebileceğini gösteren evrak

-Üzerinizde taşınmaz bulunması

-Son üç ay içerisinde size ait etkin olan fatura

-Nüfus cüzdanı ya da TC kimlik numarası belirtilen resmi bir belge olması gerekmektedir.

Eğer gelir belgesiz kredi veren bankalar hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız, bankaların internet sitesinden ya da bankalara ait müşteri hizmetleri temsilcisine bağlanarak her türlü sorunuza hızlı bir şekilde yanıt alabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.