Teknoloji

2018 En iyi Antivirüs Programları

Son zamanlarda internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte çoğu alışveriş işlerini bilgisayar üzerinden yapmaktayız. Bilgisayar üzerinden gerçekleştirdiğimiz alışverişlerin büyük bir bölümü kapıda ödeme imkanı sağlamadığı için alışverişi tamamlamak için kart bilgilerimizi alışveriş yapacağımız internet sitesine girmek zorundayız. İnternetten alışveriş için kullandığımız kart bilgilerinin çalınmaması için antivirüs programları kullanmak mecburiyetindeyiz. Bunun haricinde bilgisayarımızı zararlı yazılımlardan (keylogger, antiLogger, anti-spy, malware, virüs) korumak için 2018 en iyi antivirüs programları kullanmak durumundayız.

Yeni yeni ortaya çıkmaya başlayan ve çoğu kişi tarafından dikkat edilmeyen Ransomware virüsü mail adresinize yollanan bir e-posta üzerinden bilgisayarınıza bulaşarak sakladığınız önemli bilgilerin çalınmasına sebebiyet verebilir. Bu tarz bilgileriniz çalınma riskine karşılık önlem olarak 2018 en iyi antivirüs programları aşağıda listelenmiştir.

2018 En iyi Antivirüs Programları

Bu listede bilgisayarı yavaşlatmayan antivirüs programlarına ve bu programların ücretlerine ilişkin bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bitdefender Total Security Multi-Device

2018 en iyi antivirüs programlarıGerçekleştirilen testler sonucunda belirlenen sıralamada birinci sırada olan Bitdefender antivirüs programı bilgisayarları kötü niyetli yazılımlara karşı koruma alanında başarınısını ispatladı. Geçtiğimiz yıl 3 farklı paket seçeneği ile kullanıcıların kullanımına sunuldu. Bitdefender antivirüs programının sağladığı optimize edilmiş hız ve farklı platform desteği sayesinde kullanmış olduğunuz birçok cihazı aynı anda güvence altına alabilirsiniz. Bitdefender Total Security Multi-Device antivirüs programının bir yıllık fiyatı 333TL.[spacing size=”1″]

Kaspersky Anti-Virus

2018 en iyi antivirüs programlarıKaspersky, bütün antivirüs programlarına kıyasla önceden de olduğu gibi yine en iyiler arasında yer buluyor. Yapılan sıralamalardaki mevcut konumu değişkenlik gösterse de antivirüs programları denilince kullanıcıların aklına ilk gelen program oluyor. Bu programı bilgisayarlarda kullanabileceğiniz gibi telefon ve tabletleriniz üzerinden yapacağınız işlemleri güvence altına almak için bu programı tercih edebilirsiniz. Programın tam özelliklerinden yararlanmak için satın almak zorundasınız. Kaspersky antivirüs programı yıllık ücreti 75 TL.[spacing size=”1″]

Norton Security

2018 en iyi antivirüs programlarıNorton antivirüs programı paketleri arasında bulunan Deluxe paketini satın aldığınızda tek bir abonelik ile birden fazla cihazın korumasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Norton antivirüs kurulu olan cihazlara herhangi bir şekilde kaldırılmayan bir virüs bulaştığı durumda paranızı iade edeceklerini belirtiyorlar. Norton Security antivirüs programına yıllık 70 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Ancak şunu belirtmekte fayda var, ilk yıl 70 TL ödediğiniz paket ertesi yıl 119 TL olarak güncelleniyor. Bu da Norton Security tarafından kullanıcıların programa kolay erişmesini ve bir yıl boyunca uygun fiyattan kullanması için yapılmış güzel bir indirim.

ESET NOD32

2018-en-iyi-antivirus-programlari-eset-nod32Virus bulletin testlerinde 44 adet deneme sonucunda sadece 3 denemeyi başarısızlıkla tamamlayarak en düşük başarısızlık oranına sahip antivirüs programı olma özelliğine sahiptir. NOD32 assembly yazılım diliyle geliştirildiği için sistem kaynaklarını en düşük miktarda tüketmekte ve sistem taramasını hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Ayrıca malware virüsü temizleme konusunda da işini oldukça iyi yapmaktadır. ESET NOD32 antivirüs programının en düşük sürümü yıllık 149 TL iken en kapsamlı ve birden fazla cihazda kullanım imkanı sağlayan sürümü ise yıllık 286 TL’dir.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.