Oyun

2018 Yılında Çıkacak Aksiyon Oyunu God of War

God of War serisinin tutkunlarının merakla beklediği serinin yeni oyunu 2018 yılında piyasaya çıkacak. 2018 yılında çıkacak aksiyon oyunu God of War oyununa ilişkin karakterler ve hikaye üzerinde yapılan detaylandırma iyice arttırıldı.

2018 Yılında Çıkacak Aksiyon Oyunu God of War

2018 yılında sevenleriyle buluşacak olan yeni God of War oyunu Kratos ve oğlu Atreus ile birlikte çıktıkları macerayı konu alacak. Kratos’un oğlu Atreus ile ilgili tek bilinen bu karakterin nasıl oynandığı, bunun dışında herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Küçük oğul Atreus’un annesinin kim olduğu da bilinmeyenler arasında yer alıyor. Arteus karakteri yeni oyundaki en fazla merak edilen konulardan birisi. Arteus, yeni oyunun hikayesinde bulunan en önemli karakterlerden birisi olmak dışında oyunun oynanışı için de kilit rol oynayacak karakterden bir tanesi olacak.

Oyundaki grafik kalitesi bir hayli geliştirilmiş olan oyunda Kratos karakterinin kıyafetinde yapılan detaylar dikkati üzerine çekiyor. Özellikle Kratos’un sakalları aşırı detaylı bir şekilde karşımıza çıkacak. Etraftaki düşmanların ve yaratıkların grafik kaliteleri de bir hayli yüksek. Kamera açısının serbest olması çevredeki detayları bütünüyle incelemek için çok iyi düşünülmüş bir detay. Oyunun videosunda yayımlanan büyük deniz yılanlarının oyun içerisindeki atmosferle birlikte ne kadar şahane gözüktüğünü tartışmaya gerek yok sanırım. Yeni oyunla birlikte yapılan grafiksel geliştirmelerin oyunun hikayesiyle birlikte oynanışa olan etkisini hep birlikte gözlemleyeceğiz.

2018 yılında çıkacak aksiyon oyunu God of War hikayesinin yaşandığı çevrenin neresi olduğu da merak edilenler arasında yer alıyor. Yunan mitolojisinden uzaklaşan yeni God of War, oyuna ayrı bir hava katacağını düşündüğümüz başka bir mitoloji içerisinde Kratosla birlikte oğlunu da birbirinden değişik ve yeni maceralar içerisine sürükleyecek. E3 fuarında yeni God of War oyunu için yayınlanmış videoyu izlediğimizde, Kratos karakterini çevredeki düşmanları yeni silahlarıyla yok ederken ve bazı zamanlarda düşmanlarının güçlerine karşı gelemediği sahneler gördük. Bu videodan hareketle, oyundaki aksiyonun hiç bitmeyeceğini anlıyoruz. Umarız her şey E3 videosunda izlediğimiz gibi güzel ve şık olur. Yeni oyunun çıkış tarihinin 2018 yılının son çeyreğinde çıkacağını düşünüyoruz. 2018 yılında çıkacak aksiyon oyunları arasında bulunan God of War PS4 üzerinden oynanabilecek.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.