Dizi & Film

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler!

Yeni yılda vizyona girecek filmler arasından her biri birbirinden farklı konuları ele alan ve büyük bir zevkle izleyebileceğiniz filmlerin bir listesini oluşturduk. 2018 yılında vizyona girecek filmler arasından severek izleyebileceğiniz filmler vizyona girdikten sonra aldıkları IMDb puanları da eklenecektir.

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler

Yıllar geçtikçe çekilen filmler arasından süper kahraman filmlerinin sayısında artış oldu. 2018 yılında vizyona girecek filmler içerisinde daha az süper kahraman filmleri yer alıyor. Ancak vizyona giren her filmin milyonlar tarafından izleneceğinden şüphemiz yok.

Arif V 216

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler Arif V 216Senaryosu Cem Yılmaz tarafından yazılan filmin yönetmenliği Kıvanç Baruönü’ne aittir. Film müziğinin bestesini İskender Paydaş yapmıştır. Arif V 216 filminin konusu, Robot 216 insan olmanın hayallerini kurmaktadır bunu gerçekleştirmek için dünyadaki en çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelerek insan gibi yaşamaya başlar. Yeni yaşam tarzına alışma dönemindeyken bir anda aşk kapısını çalar. 216, robot olduğunu saklamayı başaramaz ve 216’dan etkilenen iş adamı onun kopyalarını üretmek ister. Arif, 216’ya yaptığı tekliflerle onu kandırmayı başaran iş adamının planlarını bozmak için eğlenceli bir mücadelenin içerisine girer. Türk komedi filmi olan Arif V 216 5 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek.[spacing size=”1″]

Labirent: Son İsyan

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler Labirent Son İsyanLabirent Ölümcül Kaçış ile başlayan serinin yeni filmi 26 Ocak 2018 tarihinde vizyona girecek. Vizyona yeni girecek filmin yönetmenliğini yine Wes Ball yapacaktır. Labirent: Son İsyan filminin IMDb puanları henüz için verilmiş değil. Labirent: Son İsyan filminin konusu Thomas ve arkadaşlarının tehlikeli tuzaklarla donatılmış labirentin içinden kaçmalarına rağmen bir tesiste tutuklanmışlardı. Verdikleri uğraş sonrasında bu tesisten kaçarak dünyanın yönetimini ele geçirmeyi amaçlayan W.I.C.K.E.D organizasyonuna karşı direnen grupla buluşmayı başarmışlardır. Kaçmalarına rağmen Teresa’nın gruba ihanet edişi bütün grubu tekrardan W.I.C.K.E.D ile karşı karşıya getirmiştir. Bu karşılaşma sırasında Minho organizasyonun eline düşer ve Thomas arkadaşlarıyla birlikte onu kurtarmak için yola çıkarlar.

God Particle (Cloverfield Movie)

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler God ParticleJulius Onah tarafından yönetmenliği yapılan bilim kurgu ve gerilim türünde olan film 2 Mart 2018 tarihinde sinemaseverler ile buluşacaktır. God Particle filminin konusu, Uzayda yaşayan astronot ekibinin bilinen her şeyi tamamen değiştirecek bir buluş yapmalarını ve bu buluşun sonucunda hayatlarını kaybetmemeleri için verdikleri uğraşı ele alacak.

Avengers: Sonsuzluk Savaşı

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler AvengersSerinin yeni filmi Avengers Sonsuzluk Savaşı’nın yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Rosso yapmakta. Filmin 27 Nisan 2018 tarihinde vizyona giriş yapacak. Avengers Sonsuzluk Savaşı filminin konusu, Marvel dünyanın en etkileyici süper kahramanlarının bir araya gelerek yeni bir maceraya atılmalarını ve korkunç Titan Thanos’a karşı verdikleri mücadeleyi ele alacak.

Deadpool 2

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler Deadpool 2Aksiyon, komedi ve macera türünde vizyona girecek filmin yönetmenliği David Leitch’e aittir. İlk filmde 58 milyon dolar bütçeyle dünya genelinde 780 milyon dolar üzerinde gişe getirisine ulaşan Deadpool yeni filmiyle hayranlarının karşına çıkıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Deadpool karakterine hayat veren Ryan Reynolds haricinde Morena Baccarin, Karan Sonu, Leslie Uggams, Brianna Hildebrand, Josh Brolin, T.J. Miller gibi isimler bulunuyor. Deadpool 2 filmi 1 Haziran 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Küçülen Hayatlar

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler Küçülen HayatlarDram ve komedi türünde vizyonlara girecek olan filmin yönetmen koltuğunda Alexander Payne yer alıyor. Bu filmde Matt Damon kimsenin alışık olmadığı bir rolle sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Küçülen Hayatlar filminin konusu, erkek bir bireyin kendisini küçülterek daha da iyi bir hayat sürdürebileceğini yansıtacak ve sosyal normların bir kez daha sorgulanmasına yol açmasıdır.

The Flash

2018 Yılında Vizyona Girecek Filmler The Flash23 Mart 2018’ de vizyona girecek olan filmin yönetmen koltuğundaki isim Rick Famuyiwa olacak. The Flash filminin konusu, şehirde birçok olumsuzluk yaşanmasına neden olan fırtına sırasında laboratuarda çalışan polis bilim adamı Barry Allen’in kimyasal madde tepsisine çarpmasıyla süper hızlı hareket etmeye başlamasıyla karşılaştığı tehditlere karşı şehri korumasıdır.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.