Oyun

2018 Yılında Çıkacak Oyunlar

Yorucu bir yıl olan 2017’yi nihayet geride bıraktık. 2017 yılında severek oynadığımız birçok oyun oldu ancak 2018 yılında çıkacak oyunları görünce herkes “şu oyunlar bir an önce çıksa da oynayıp bitirsem” gibi düşüncelere kapıldı. 2018 yılında çıkacak oyunlar arasından en güzel 5 tanesini sizler için sıraladık.

[geo-post id=”2566″]

2018 Yılında Çıkacak Oyunlar

Aşağıdaki listeden 2018 yılında çıkacak oyunlar hakkında bilgiler edinebilirsiniz.

Far Cry 5

2018 yeni çıkacak oyunlarFar Cry serileri tutkunları için yepyeni bir oyun geliyor. 27 Mart 2018 tarihinde çıkacak olan Far Cry 5 bu sefer gerçekte var olmayan bir dünyayı ele alıyor. Yeni oyun için yapılmış olan hayali dünyada serinin diğer oyunlarından farklı olarak ilk defa oynayacağımız karakteri kendimiz oluşturabileceğiz. Serinin yeni oyunu bilgisayar, PS4 ve Xbox One platformları üzerinden oynanabilecek.

Red Dead Redemption 2

2018 yeni çıkacak oyunlarGTA serilerinin yapımcılığını yapan Rockstar Games serinin 2. oyununu 2018 yılında yayınlayacak. Oyun tutkunları Red Dead Redemption oyunun bilgisayar sürümünün ne zaman çıkacağını düşünmeye devam edecekler çünkü yeni çıkacak oyun PS4 ve Xbox One platformları üzerinden oyuncular ile buluşacak. Vahşi

Batı temasına sahip olan oyun, oyun severleri birbirinden etkileyici maceraların içerisine sürükleyecek.

The Last of Us Part 2

2018 yeni çıkacak oyunlarNaughty Dog tarafından ilk olarak 2013 yılında yayınlanan The Last of Us oyunu oyuncuları duygusal anlara sürüklemiştir. Oyunun etkileyici ortamı ve akıcı bir şekilde ilerleyen hikayesi oyuncular tarafından pek sevilmişti. 2018 yılında çıkacak oyun, ilk oyunun 5 sene sonrası konu alacak. 2018 yılının en iyi oyunu kategorisine adını aday olarak yazdırmayı daha şimdiden hak ediyor.

Metro Exodus

2018 yeni çıkacak oyunlarSerinin önceki oyunlarını büyük bir hayranlıkla oynayıp bitirenler oyunun devam serisini merakla bekliyorlar. Oyun PC, Xbox One ve PS4 platformlarından oynanabilecek. Metro Exodus bu yıl gerçekleştirilen E3 oyun fuarında tanıtıldı ve izleyenleri daha fazla meraklandırmayı başardı. Nükleer savaş nedeniyle deyim yerindeyse taş üzerinde taş kalmayan dünyada yaşamaya çalışan insanlar çevredeki canavarlar ve kendi içlerinde çıkan savaşla mücadele ederken biz Artyom’la birlikte Doğu’da bir yerlerde yeni yerler keşfetmek için uğraş vereceğiz.

God of War

2018 yeni çıkacak oyunlarİlk oyunu PS2 için 2005 senesinde yayınlanan oyun, Kratos’un uzun zamandır sona ermeyen mücadelesini konu alıyor. Serinin yeni oyunu diğer oyunlardan farklı olarak bizleri Kratos karakteriyle daha çok bağdaştırmayı hedefliyor. Yeni oyunda Kratos ile birlikte onun oğlu olan Atreus’da bizimle birlikte maceraya katılıyor. Bu oyunda Kratos, hem oğlunu bilinmeyen düşmanlara karşı koruyacak hem de onu düşmanlara karşı daha dayanıklı olması için eğitecek. Serinin geneli Yunan mitolojisi üzerine kurulu olan God of War, yeni oyunda Nors mitolojisini ele alacak. 2018 yılında çıkacak aksiyon younu God of War sadece PS4 üzerinden oynanabilecek.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.