İnternet

2018 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Oyuncular piyasada en çok beğendikleri oyunları en uygun fiyata alabilmek için 2018 Steam yaz indirimleri kampanyasını bekliyorlar.  Bir çok oyun tutkunu 2018 Steam yaz indirimleri ne zaman başlıyor? sorusunun cevabını bekliyordu. Dünya çapında en çok kullanılan oyun platformlarından biri olan Steam, her yıl düzenli olarak yaptığı yaz indirimleri kampanyasının ne zaman başlayacağı önceki yıllarda olduğu gibi bu sene de sızdırıldı.

2018 Steam Yaz İndirimleri Ne Zaman Başlıyor?

Steam platformunda bulunan popüler oyunları yüksek fiyat etiketleri nedeniyle satın almakta zorluk yaşayan kullanıcılar indirimleri beklemekteler. Popüler oyunlara gelen en büyük indirimler yaz ve kış dönemlerinde yapılıyor. Geçtiğimiz yıl 22 Haziran ila 5 Temmuz tarihleri arasında yapılan Steam yaz indirimleri kampanyasında platformdaki çoğu oyun ciddi anlamda indirime girmişti.

Steam Yaz İndirimleri 2018

Bu yıl için de yapılacak olan kampanyanın başlangıç tarihi resmi olarak duyurulmasa da Steam platformundaki oyunlardaki anlık oyuncu sayılarını gösteren internet sitesinin yaptığı paylaşıma göre 2018 Steam yaz indirimleri 21 Haziran tarihinde başlayacak. Önceki yıl 13 gün süren indirimlerin bu sene için ne kadar süreceği belli değil. Ancak bu tarih henüz onay almadı. 2018 indirimlerinde hangi oyunların listeleneceği de henüz bilinmeyenler arasında.

Oyuncuların çoğu bu kampanyayla ilgili Valve tarafından yapılacak resmi açıklamayı beklemekteler. Yeni çıkan ve twitch platformu üzerinden canlı yayınları yapılan popüler oyunlarda yüzde 10 ila yüzde 30 arasında yapılacak indirimlerden yararlanmak için kampanya tarihi kesin olarak açıklanana kadar para biriktirmeye devam etmek en doğrusu olacaktır.

Steam Yaz İndirimleri Nedir?

Valve tarafından düzenlenen bu etkinliğin ne olduğu konusunda bilgi sahibi olmayanlar için kısaca anlatalım. Steam içerisinde bir çok farklı türde milyonlarca oyun bulunuyor. Bu oyunlar arasında oyuncuların oynamaktan ve izlemekten keyif aldığı oyunların çoğu yüksek fiyatlara sahipler. Oyuncular bu isteklerini gerçekleştirmek için yaz ve kış dönemlerinde belli oyunlara büyük indirimlerini bekliyorlar. Piyasaya yeni çıkan oyunlara gelen indirimler daha düşük oluyor. Bu sayede kullanıcılar çok beğendiği oyunları kolayca satın alabiliyor. Sıcak yaz aylarında evden çıkmak istemeyen oyun tutkunları Steam yaz indirimleri kampanyasına daha çok ilgi gösteriyorlar.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.